تاریخ انتشار : چهارشنبه 31 خرداد 1402 - 9:28
کد خبر : 881

غرامت دستمزد ایام بیماری بیمه شدگان بر چه اساسی صورت می گیرد؟

غرامت دستمزد ایام بیماری بیمه شدگان بر چه اساسی صورت می گیرد؟
بر اساس ضوابط و قوانین سازمان تأمین اجتماعی، بیمه شدگانی که تحت معالجات پزشکی یا درمان های توانبخشی قرار می گیرند و موقتا" توانایی انجام کار را ندارند در مدت ایام بیماری، از سوی این سازمان غرامت دستمزد دریافت خواهند کرد.

به گزارش کارگر ۲۴ (دانستنی های کارگر) به نقل از تامین اجتماعی؛ بیمه شدگانی که به سبب بیماری های عادی و یا بیماری های حرفه ای، حوادث ناشی از کار و یا غیر ناشی از کار برای مدتی قادر به انجام کار نیستند برای دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری باید گواهی پزشک را به شعب تأمین اجتماعی استان ارایه کنند.

چنانچه مدت استراحت بیمه شده در هر نوبت از ۷ روز و در مجموع طی یک سال از ۱۵ روز بیشتر نشود، تأیید آن توسط پزشک معالج کافی خواهد بود.

بر اساس قوانین سازمان تأمین اجتماعی، در صورتی که مدت استراحت بیش از ۱۵ روز و کمتر از ۶۰ روز باشد، باید به تأیید پزشک معتمد سازمان برسد و چنانچه مدت استراحت بیمه شده ۶۰ روز و بیشتر در سال باشد باید به تأیید شورای پزشکی تأمین اجتماعی برسد.

غرامت دستمزد از اولین روزی که بیمه شده بر اثر حادثه یا بیماری قادر به کار نباشد، پرداخت می شود و غرامت دستمزد بیمه شده ای که بر اثر بیماری عادی در بیمارستان بستری شود از اولین روز محاسبه و پرداخت شده و در صورتی که بیمه شده ای بر اثر بیماری عادی قادر به کار نباشد و به صورت سرپایی درمان شود غرامت دستمزد از روز چهارم محاسبه و پرداخت می شود.

بیمه شدگان برای دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری با در دست داشتن اصل دفترچه درمانی و گواهی پزشک معتبر به شعب تأمین اجتماعی قم مراجعه کنند و مدت دریافت غرامت دستمزد جزو سوابق پرداخت بیمه محاسبه می شود.

کانال تلگرام کارگر 24
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دستمزد

حوادث