







دبیر اجرایی خانه کارگر استان زنجان بر ضرورت به حداقل رسیدن فاصله دستمزد و نرخ تورم تاکید کرد و گفت: میزان افزایش دستمزدها جوابگوی نیاز جامعه کارگری نیست.
به گزارش ایرنا، اصغر نجاری روز پنجشنبه در آیین بزرگداشت روز جهانی کارگر افزود: گلایه هایی در بدنه کارگری وجود داد ولی کارگران به واسطه نجابتشان در صحنه هستند و از ابتدای شکل گیری انقلاب بوده اند و خواهند بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به رویکرد مدیریت اجرایی استان برای جذب سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: این تلاش ها در استان بر کسی پوشیده نیست و ما قدردان این رویکرد هستیم.
نجاری اظهار کرد: امیدواریم نتایج این رویکردها را در توسعه استان و افزایش اشتغالزایی ببینیم.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم توسعه صنایعی غیر از صنایع روی هم در استان میسر شود تا هم حساسیت ها و آلایندگی ها در استان کاهش یابد و هم تپه سرمایه گذاری ها را در استان داشته باشیم.
نجاری به لزوم توجه به امنیت شغلی کارگران تاکید کرد و گفت: مشکل عناوین شغلی در واحدهای تولیدی نیاز به توجه جدی دارد تا کارگران در زمان بازنشستگی دچار چالش نشوند.
دبیر اجرایی خانه کارگر استان زنجان گفت: ما معتقد به گفت و گو هستیم و باور داریم که گفت و گو خروجی مثبتی خواهد داشت و این موضوع در حل مسایل کارگری نیز راهگشاست.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی به لزوم اجرای طبقه بندی مشاغل در تمامی واحدهای بالای ۵۰ نفر نیروی کار تاکید کرد و گفت: وزارت کار باید در این خصوص نظارت داشته باشد و در استان نیز لازم است این موضوع مورد رصد و پایش قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، نبی الله محمدی روز پنجشنبه در آیین بزرگداشت روز جهانی کارگر، افزود: در حوزه تولید عوامل مختلفی موثر است که نیروی کار از اهم این عوامل به شمار می رود.
وی ادامه داد: دولت و مجلس دست به دست هم داده اند تا فضای معیشتی مناسبی برای کارگران در کشور فراهم شود و اگر امروز مشکلات کارگری زیاد است تلاش داریم از این آلام کاسته شود.
محمدی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مهمتر از حقوق و مزایا بهداشت محیط کار و کارگر است، گفت: باید به این مهم در واحدهای تولیدی توجه جدی شود.
محمدی همچنین به لزوم رعایت کرامت کارگران تاکید کرد و گفت: ما کمک حال کارفرمایان نیز هستیم و دغدغه ما توسعه تولید و اشتغالزایی است چرا که مسیر حل مشکلات از تولید می گذرد.
نماینده مردم ماهنشان و ایجرود نیز در این مراسم گفت: نامگذاری شعار امسال به سرمایه گذاری برای تولید، عمق نگرانی رهبر معظم انقلاب نسبت به معیشت و اقتصاد جامعه را نشان می دهد.
سید جمال موسوی افزود: کاری که مردم و بخش خصوصی می تواند انجام دهد دولت نباید ورود کند از این رو باید به بخش خصوصی و تولید اهمیت بدهیم چون مشکل اصلی ما تولید است.
وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که دولت در جوانب مختلف اقتصاد دست دارد، مشکلات و معضلات اقتصادی را خواهیم داشت.
موسوی گفت:همت دولت همین است که اقتصاد را به بخش خصوصی واگذار کند و خودش تسهیلگری نماید.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان نیز در این جلسه وجود قراردادهای موقت کارگری را از چالش ها برشمرد و گفت: حل برخی مشکلات مثل قراردادهای موقت از اختیار استان خارج است و باید در این خصوص یک اهتمام ملی برای حل مشکل داشته باشیم.
طیب جعفری افزود: با ابن وجود رویکرد ما این است کارفرمایانی که قراردادهای بلندمدت منعقد می کنند مورد حمایت بدنه حاکمیتی قرار گیرند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تلاش برای کاهش زمان رسیدگی به پروندهها در هیات های حل اختلاف مسائل کارگری اشاره کرد و گفت: استان زنجان رتبه ششم کشور را در این حوزه دارد و با وجود رشد پروندها به دلیل رویه جدید تامین در عناوین شغلی، شاهد کاهش ۱۵ درصدی مدت زمان رسیدگی در مراجع حل اختلاف استان بودیم.
استاندار زنجان: طبقهبندی مشاغل از مطالبات کارگران است
استاندار زنجان گفت: تأمین معیشت شایسته، توجه به سختی کار، اجرای دقیق طبقهبندی مشاغل و شناسایی کارهای سخت و زیانآور از جمله خواستههای بهحق کارگران است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ محسن صادقی روز پنجشنبه در آئین بزرگداشت روز جهانی کارگر که در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی برگزار شد با بیان اینکه کارگران بهعنوان نیروی مولد و عامل اصلی حرکت چرخهای اقتصاد نقش بیبدیلی در توسعه کشور ایفا میکنند. اظهار کرد: توجه به مطالبات کارگری نه تنها یک ضرورت اجتماعی و اخلاقی است بلکه در حقیقت نوعی سرمایهگذاری در مسیر توسعه پایدار محسوب میشود.
وی با بیان اینکه تأمین معیشت شایسته، توجه به سختی کار، اجرای دقیق طبقهبندی مشاغل و شناسایی کارهای سخت و زیانآور از جمله خواستههای بهحق کارگران است که باید توسط دستگاههای مسئول با جدیت پیگیری شود، افزود: نادیده گرفتن این مطالبات منجر به کاهش بهرهوری میشود.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه در همین راستا ایجاد تعامل سازنده بین کارگر و کارفرما میتواند بستری برای رشد تولید و حرکت به سوی توسعه همهجانبه باشد، افزود: این همکاری زمانی به ثمر مینشیند که نهادهایی نظیر کمیسیونهای کارگری در سطح استانها، با رویکردی مسئلهمحور وارد عمل شوند و مسائل را به صورت دقیق و موردی شناسایی کرده و راهکارهایی برای حل آنها ارائه دهند.
وی با تأکید بر اینکه در استان با فعالیت ۲۴۳ تشکل کارگری، شاهد سازمانیافتگی و انسجام در بین کارگران هستیم که این خود نشان از بلوغ فکری و اجتماعی این قشر زحمتکش دارد، ادامه داد: از سوی دیگر هرچند فناوریهای نوین شکل سنتی بسیاری از مشاغل را تغییر دادهاند اما کارگران همچنان نقش محوری خود را در حوزه تولید حفظ کردهاند.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه توسعه زیرساختهای مهارتآموزی از جمله گسترش هنرستانها، مراکز آموزش فنی و حرفهای و دانشگاه ملی مهارت، از جمله اولویتهای استان است تا نیروی کار برای مواجهه با تحولات تکنولوژیک آماده باشد، گفت: این اقدامات میتوانند آیندهای روشن و مبتنی بر مهارت برای کارگران رقم بزنند و آنان را در مسیر توسعه کشور، توانمندتر از گذشته سازند.
نماینده کارگران در شورای عالی کار:
عقب افتادگی مزدی کارگران در طی ۳ سال آینده جبران میشودتمامی حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی کارگر 24 محفوظ می باشد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰