







کارشناس رسمی دادگستری گفت: کارفرما، ملزم است، از حکم بازگشت به کار کارگر تبعیت کرده و آن را اجرا نماید، در غیر این صورت با تبعات قانونی ممانعت از اجرای رای، روبرو خواهد شد.
محبوب یاقوتی در گفتگو با کارگر ۲۴ اظهار کرد: با توجه به وحدت ملاک از ماده ۲۹ قانون کار مبنی بر اینکه در صورتی که بنا به تشخیص هیات حل اختلاف ، کارفرما موجب تعلیق قرارداد از ناحیه کارگر شناخته شود، کارگر استحقاق دریافت خسارت ناشی از تعلیق را خواهد داشت و کارفرما مکلف است کارگر تعلیقی از کار را به کار سابق وی بازگرداند.
یاقوتی اضافه کرد؛ بر اساس ماده ۱۶۵ قانون کار نیز، “در صورتی که هیات حل اختلاف، اخراج کارگر را غیرموجه تشخیص داد، حکم بازگشت کارگر اخراجی و پرداخت حق السعی او را از تاریخ اخراج،” صادر خواهد کرد و اگر، کارگر نخواهد به واحد مربوط باز گردد، کارفرما مکلف است که بر اساس سابقه خدمت کارگر، به نسبت هر سال، ۴۵ روز مزد و حقوق، به وی بپردازد.
سمیه گلپور فعال کارگری:
کارفرماها علاقهمند به جذب اتباع خارجی هستند، زیرا هیچ جایگاه حقوقی و مالی برای این افراد وجود نداردمدیرکل امور استانهای وزارت کار:
وزیر معتقد است دستمزد فعلی کارگران تنها یک مسکن است/ افزایش دستمزد کارگری با وفاق کامل انجام شدتمامی حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی کارگر 24 محفوظ می باشد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰