







به گزارش ایسنا، سرهنگ حمیدرضا سلطان آبادی در اینباره گفت: مجرمان سایبری از اقشار و مناسبتهای مختلف برای تحقق اهداف مجرمانه خود سوءاستفاده میکنند. یکی از این موارد فریب شهروندان و علیالخصوص بازنشستگان در پوشش خرید بیمههای تکمیلی با کلید واژههایی نظیر «کارت هوشمند سلامت» یا «کارت بیمه سلامت» و … است.
وی ادامه داد:در این روش افراد سودجو با ترفند دریافت کارت هوشمند بیمه با قربانیان تماس گرفته و به قصد کلاهبرداری با ارائه شماره حساب، اقدام به دریافت اطلاعات شخصی کاربران می کنند. در ادامه افراد سودجو با سوءاستفاده از این اطلاعات محرمانه اقدام به کلاهبرداری میکنند.
رئیس پلیس فتای شرق تهران با بیان اینکه چیزی به نام «کارت هوشمند سلامت» یا «کارت بیمه سلامت» وجود ندارد، گفت: سالمندان و بازنشستگان و همچنین فرزندان آنان باید آگاه باشند که پاسخی به چنین تماسها و پیامهایی ندهند. گاهی افراد سودجو از طریق چنین تماسهایی اقدام به سرقت اطلاعات بانکی شهروندان کرده و حسابشان را نیز خالی میکنند.
سلطان آبادی افزود: لازم است مردم به تماسهایی که تحت عناوین مذکور با آنها گرفته میشود اهمیتی نداده و بههیچوجه اطلاعات شخصی خود را در اختیار اینگونه کلاهبرداران قرار ندهند. سالمندان و بازنشستگان عزیز باید توجه داشته باشند که چنین مواردی را میتوان از ادارات بازنشستگی ادارات مربوطه و … پیگیری کرد.
سمیه گلپور فعال کارگری:
کارفرماها علاقهمند به جذب اتباع خارجی هستند، زیرا هیچ جایگاه حقوقی و مالی برای این افراد وجود نداردمدیرکل امور استانهای وزارت کار:
وزیر معتقد است دستمزد فعلی کارگران تنها یک مسکن است/ افزایش دستمزد کارگری با وفاق کامل انجام شدتمامی حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی کارگر 24 محفوظ می باشد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰