






به گزارش کارگر ۲۴ به نقل از کارتابان؛ اثبات سابقه کار در شکایت اداره کار بر عهده کارگر شاکی است. مدارکی مانند قرارداد کار، لیست واریز بیمه، صورتحساب بانکی واریز حقوق و مزایا از طرف کارفرما، گزارش بازرسی کار، دفتر حضور غیاب امضایی کارگاه و … میتواند در اثبات سابقه کار و رابطه کارگری و کارفرمایی کمک کننده باشد.
تایم شیت یا همان لیست حضور غیاب و ورود و خروج که به صورت الکترونیکی با دستگاههای کارتی، اثر انگشت و یا تشخیص چهره و امثال آن ثبت میشوند در صورت تایید کارفرما چه به صورت امضا و مهر و چه به صورت زبانی در جلسه رسیدگی اداره کار میتواند برای اثبات سابقه و ساعات کار کارگر مفید و موثر باشد.
چنانچه لیست خروجی نرم افزار بدون تایید کارفرما باشد قابل استناد نیست چرا که به صورت نرم افزاری هم چنین لیستی قابل تولید و ویرایش است.
طلب کارگر از کارفرما باید از طرف کارفرما پرداخت شود و در صورتی که طرفین به تهاتر حقوق کارگر با اقلام و اموال شرکت باشد باید با توافق طرفین صورت پذیرد که شرایط خاصی دارد. مانند تعیین قیمت بروز عادلانه و متعارف.
برداشتن اموال شرکت به جای حقوق توسط کارگر و بدون اجازه و رضایت کارفرما میتواند از مصادیق سرقت باشد و منع قانونی دارد.
بهترین راه برای پیگیری حقوق معوق شکایت در اداره کار است. شکایت کارگر از کارفرما باید به صورت اینترنتی و از طریق سامانه روابط کار (سامانه جامع روابط کار) انجام شود.
نماینده کارگران در شورای عالی کار:
عقب افتادگی مزدی کارگران در طی ۳ سال آینده جبران میشودبخشنامه جدید سازمان تامین اجتماعی
کارگران از این به بعد خودشان گزارش حادثه کار را به تأمین اجتماعی ارسال کنند (+بخشنامه)تمامی حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی کارگر 24 محفوظ می باشد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰